Heb ik je interesse gewekt?

Of heb je misschien vragen? Ik beantwoord ze graag! Je kunt altijd op werkdagen van 08.00 tot 19.00 uur telefonisch/per mail/per WhatsApp contact met mij opnemen. Het kan voorkomen dat je telefoontje/mailtje/app’je niet direct wordt ¬†beantwoord. Laat dit je er echter niet van weerhouden om je naam, vraag en telefoonnummer achter te laten!

Let op: als ik niet binnen 24 uur contact met je hebt opgenomen, is er iets misgegaan, en heb ik bijv. je e-mailtje niet ontvangen. Neem dan svp even contact met mij op. Bij voorbaat hartelijk dank.

 

** Update corona: de consulten gaan gewoon door! **

In verband met mijn vakantie van 31 augustus tot en met 13 september kan ik helaas niet direct je e-mail of telefoontje beantwoorden. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Op dit moment bedraagt de wachttijd 4 weken. Een consult is altijd volgens afspraak. Het is niet nodig om een verwijsbrief van je huisarts te hebben. Wil je me liever mailen? Vul dan formulier hieronder in:

  Gewichtsconsulente Heemskerk

  Gewichtsconsulente Heemskerk

  Jan van Scorelstraat 52
  1961 EX Heemskerk
  Telefoon: 06-14268794

  Consulten:
  Woensdag (incl. avond) en vrijdag.

  Buiten deze tijden ben ik van maandag t/m vrijdag van 08.00-18.00 uur bereikbaar voor je vragen of om een afspraak in te plannen.