Heb ik je interesse gewekt?

Of heb je misschien vragen? Ik beantwoord ze graag! Je kunt altijd op werkdagen van 08.00 tot 19.00 uur telefonisch/per mail/per WhatsApp contact met mij opnemen. Het kan voorkomen dat je telefoontje/mailtje/app’je niet direct wordt ¬†beantwoord. Laat dit je er echter niet van weerhouden om je naam, vraag en telefoonnummer achter te laten!

In verband met grote drukte in mijn praktijk is er op dit moment een wachttijd van ongeveer 3-4 weken. Ik begrijp dat dit heel vervelend voor je is, want je hebt het besluit genomen, ‘het is klaar’, en dan wil je ook graag direct beginnen!
Wat een mogelijke oplossing is, is dat je het doe-het-zelf-pakket ‘Ticket to a Healthy You’ aanschaft. Met dit pakket maak je echt een vliegende start; het zit vol met goede, gezonde en verantwoorde weekmenu’s, recepten en heel veel eye-openers en eerste adviezen. Dan pakken we daarna lekker door met consulten helemaal op maat!
Nog even een aantal weken zonder mij – als steuntje in je rug – maar dan ben je in ieder geval al wel lekker begonnen!

Een consult is altijd volgens afspraak. Het is niet nodig om een verwijsbrief van je huisarts te hebben. Veel huisartsen verwijzen wel echter door naar mij . Wil je me liever mailen? Vul dan formulier hieronder in:

Gewichtsconsulente Heemskerk

Gewichtsconsulente Heemskerk

Jan van Scorelstraat 52
1961 EX Heemskerk
Telefoon: 06-14268794

Consulten:
Woensdag (incl. avond) en vrijdag.

Buiten deze tijden ben ik van maandag t/m vrijdag van 08.00-18.00 uur bereikbaar voor je vragen of om een afspraak in te plannen.