Extra diensten

Imago-advies

Vitaliteitsworkshop

Een ontzettende leuke tip voor bedrijven en organisaties: ik geef vitaliteitsworkshop, op maat gemaakt voor jouw organisatie. Meer informatie vind je onder het kopje: laatste nieuws, op de homepage!

 

Naast gewichtsconsulente ben ik ook afgestudeerd als Imago Stylist. Kies ook voor een professioneel imago- of stylingadvies: het is een eenmalige investering. Van dit advies heeft u een leven lang plezier. Laat van buiten zien wie u van binnen bent!

 

Kleuranalyse
Een kleuradvies is een must voor iedere moderne man of vrouw die zijn/haar imago een bijzondere uitstraling wil geven. Welke kleuren flatteren het meest? Hoe licht of donker kun je gaan met je kleuren? Zijn de zachte, ingetogen kleuren mooi of mag een kleur juist helder of fel zijn? Ben je mooi met enkele kleuren of is het mooier om meerdere kleuren met elkaar te combineren?

Tijdens de kleuranalyse wordt met behulp van het verschillende kleurenreeksen èn kragen bepaald welke seizoenskleuren en dessins jouw uitstraling versterken en hoe je hiermee verrassende combinaties kunt maken.


Na afloop van het kleuradvies heb je geleerd welke kleurtypes er zijn, welke kleuren het beste bij jou passen, of gouden of zilveren sieraden je het meest flatteren, en krijg je tips voor je haarkleur. Al deze tips en trucs komen van pas bij het shoppen. Je voorkomt vanaf nu miskopen!

 

Stijladvies
Het stijladvies creëert een verdere verfijning van je imago. Je leert welke kleding bij je lichaamsbouw en persoonlijkheid passen. Dit is ook het uitgangspunt bij een goede planning van je garderobe. Je voorkomt hierdoor miskopen. Alles uit je garderobe staat fantastisch en je draagt het met plezier omdat het uitstraalt wie je bent.

Aan de hand van meegebrachte kleding (toppers en/of floppers) gaan we samen op zoek naar de kleding en accessoires die bij je passen. Minstens zo belangrijk is dat je inziet welke stijl en kleding jou níet flatteren.

Het stijladvies is inclusief een uitgebreid persoonlijk stijlboek waarin je de adviezen nog eens rustig kunt nalezen.

Klanten krijgen 20% korting op een imagoadvies. Voor uitgebreide informatie en tarieven, verwijs ik u graag naar mijn aparte website: www.personalbalance.nl

Recepten

Mijn visie is dat gezond eten een must is. Gezond eten kan bijdragen aan het uitblijven van ziektes en overgewicht, en bovendien is gezond eten ook heel lekker! Ik geloof dat gezond eten ieders levensstijl kan en moet worden, en wil mensen graag inspireren en motiveren bewust om te gaan met voeding.
Daarom heb ik een boekje met recepten samengesteld, die jou inspiratie bieden om lekker en gevarieerd te eten.

Meer lezen over recepten

BMI en taillemeting

Maar wat is nu eigenlijk ‘te zwaar’? Is dat als je die leuke broek na de winter niet meer dicht krijgt? Of is dat als je niet meer in een normale stoel past? Diëtisten en voedingsdeskundigen gebruiken de Body Mass Index (BMI) om te bepalen of je een gezond gewicht hebt.

Meer lezen over BMI