Helaas… een wachtlijst

Helaas… een wachtlijst

Beste klanten, oud-klanten en geïnteresseerden,

Goed nieuws en wat minder goed nieuws… Laat ik het wel luchtig proberen te houden.

Het goede nieuws is dat mijn praktijk (alweer 11 jaar!) inmiddels enorm groot is geworden en ook redelijk bekend in de IJmond. Dank voor alle steun, jullie inzet en positieve doorverwijzingen; daar doe ik het echt voor!

Mijn enthousiasme en bevlogenheid zijn nog altijd even groot, maar op dit moment kan ik de grote stroom nieuwe klanten en vraag niet meer aan. En dan moet de hausse voor de zomer nog komen… (we willen immers weer in bikini!) Ik maak avonden tot 23.00 uur en lig dan tot 01.00 met open ogen en vol adrenaline naar het plafond te staren. Kortom, ik moet begrenzen… Lastig, want je denkt dat je 21 jaar bent en alles nog kunt, maar dan opeens komt er een dag en roept je gezondheid je even tot een halt. En dat is nu gebeurt. Lees verder zonder vrees hoor, want ik stop er absoluut niet mee, maar moet nu wel met een wachtlijst gaan werken voor nieuwe klanten. Op dit moment is de wachtlijst 3 weken. Voor bestaande klanten kan het betekenen dat er soms geen plekje meer is omdat alles vol zit. Als je ervan verzekerd wilt zijn dat je op een bepaalde dag/tijd een afspraak wilt hebben, boek dan even een paar weken vooruit. Het is voor ons allebei dan wel fijn dat je die niet hoeft te verzetten, maar dat je zeker weet dat je ook kunt. Anders blijf ik verplaatsen, en moet ik iemand anders weer teleurstellen.

Enfin, heel verhaal. En hartstikke lastig ook, want ‘nee’ zeggen is nooit makkelijk. Maar ik hoop op jullie begrip. En als je toevallig net wilde beginnen of iemand kent die bij mij wil beginnen, dan is een tijdige aanvraag een goed idee!

Gezonde groetjes van Margreet