Mini-Obese

Na het enorme succes het RTL-programma OBESE, is ruim 5 jaar geleden MINI-OBESE gestart in de IJmond! Ik heb in samenwerking met enkele enthousiaste partners een programma ontwikkeld waarin volwassenen op een verantwoorde manier in drie maanden tijd 10 tot 25 kilo kunnen afvallen. Ben jij bereid om deze strijd aan te gaan met je overgewicht? Geef je dan nu op!

Medio 2017 starten we weer een nieuwe editie. In korte tijd slank(er) door 3 maanden een intensief beweegprogramma te volgen (5-6x per week naar sportschool) met daarnaast een gezond voedingspatroon op maat gemaakt voor jou (zonder shakes/pillen/poeders).
Mini-Obese begint met een gezamenlijke kennismaking, weegmoment en fitboxtraining of fat-attacktraing. In principe is het een individueel traject, maar er zijn veel gezamenlijke activiteiten; circa 2 per maand. Daarnaast zul je veel steun hebben aan de andere deelnemers als je ze tegenkomt in de sportschool.
Meld je snel aan, misschien heb je ook een vriend of vriendin die mee wil doen, gezellig!, want je hebt er een hoop bij te winnen en veel kilo’s bij te verliezen!
Realiseer je wel dat je er keihard voor moet werken en dat je sociale leven toch bijna 3 maanden stilstaat. Willen de mensen om je heen partner/familie/gezin) ook een steentje bijdragen als je vaker van huis bent om te sporten en de andere zaken die erbij komen? Zet dat ook even rustig op een rijtje voor jezelf. Naast het volgen van een gezond voedingspatroon (op maat gemaakt, met de richtlijnen van het Voedingscentrum en Puur Gezond), is het bewegingsaspect in dit programma een belangrijk punt. Is het haalbaar om bijna elke dag naar de sportschool te gaan, zin of geen zin, weer of geen weer, en heb je er de tijd voor? Zo niet, dan kun je beter kiezen voor het reguliere traject bij mij. Net zo goed, maar iets minder hard en het sporten kun je zelf invullen.

Terug naar de vorige pagina

15 goede redenen om te starten met Mini-Obese

Dit mag je verwachten in 3 maanden:

– Intensieve individuele begeleiding op voedingsgebied door Gewichtsconsulente Margreet van der Plas

– Sportschool: onbeperkt cardio & krachttraining, fitness, diverse groepslessen zoals bokszaktraining, fitboxen, bodypump, bootycamp, pilates, yoga, fat-attack

– Gezamenlijke start met een bokszaktraining of fat-attachtraining

– Skiën in Spaarnwoude; jij gaat van de skipiste af!

– Superleuke en intensieve wandelconditietraining in de duinen

– Schaatsclinic (beginners/gevorderden) incl. materiaal

– Motivatieworkshop

– Aquabodyshape les – hard werken in het water!

– Outdoor Bootcamples in Park Assumburg

– Gratis advies bij blessures door fysiotherapeut

– Optioneel: begeleiding door psycholoog

– Feestelijke afsluiting – WAT EEN EINDE MET ZOVEEL KILO’S MINDER!!!

Het programma kan op onderdelen nog iets gewijzigd worden. De precieze tijden van de gezamenlijke activiteiten wordt medio 2017 bekendgemaakt; dat zal voornamelijk in de avond of op een zaterdagochtend plaatsvinden.

Kosten voor het volledige programma: €599. Let op: diverse zorgverzekeraars vergoeden (deels) de kosten van een gewichtsconsulent. Dat kan je maar liefst 400 euro schelen! Vooral zorgverzekeraars als Univé, Delta Lloyd, CZ, VGZ, ONVZ en nog enkele anderen vergoeden in de aanvullende verzekeringen direct (dus geen invloed op je eigen risico). Wie niet goed vergoed, is Zilveren Kruis Achmea (vrij populair in de IJmond). Klik hier om te zien of uw kosten vergoed worden.

STARTDATUM: MEDIO 2017

EINDDATUM: EIND 2017