Nieuws

15 januari 2023

Heerlijk dat de bizarre tijden achter de rug zijn! Tijd voor nieuwe dingen, en lekker aan jezelf werken! Dat kan met afvallen, met bodyshaping of een prachtig glad lichaam. Alweer een jaar heb ik BodySculpting PRO in mijn salon, met waanzinnige resultaten. Daarnaast ben ik begonnen met laser ontharen. Heerlijk om niet meer te hoeven scheren! Mijn Diode Laser is het allernieuwste op het gebied van laser ontharen, met maar liefst 4 golflengten, de Master 4 Wave. Het is de opvolger van de Triplewave. Sneller, effectiever, beter, en natuurlijk pijnloos. Je beste investering ooit, als je niet meer hoeft te scheren. Ik heb weer veel zin in het nieuwe jaar, jij ook?

11 augustus 2021

In deze bizarre tijden is het belangrijk om positief te blijven en lekker in je vel te zitten! Weg met die coronakilo’s, vakantiekilo’s of gewoon nu eindelijk die extra kilootjes aanpakken! Goede voeding, beweging, daar word je blij van toch? Laat mij je helpen om gezond en verantwoord af te vallen en inzicht te krijgen in veel zaken rondom voeding die jij nog niet weet (echt!). Al 13 jaar ben ik coach & voedingsdeskundige!

Ik word ook heel blij van de grote animo die er – alweer sinds een halfjaar in mijn praktijk – is voor cryolipolyse, oftewel vet bevriezen. Net even dat vetrolletje op je buik, heupen, knieën of bovenbenen weghalen. Mooie resultaten vind je elders op deze website. 

En dan… NIEUW IN MIJN PRAKTIJK VANAF 1 SEPTEMBER: BodySculpting PRO! De nr. 1 hit in Amerika. Wil jij ook een gespierde, platte buik, strakke billen, benen of armen? Dat kan nu! 30 minuten behandeling staat gelijk aan maar liefst 30.000 sit-ups, push-ups of squats. De resultaten zijn ongekend goed en deze mooie behandeling kun je nog maar op 6 andere plaatsen in Nederland doen, en vanaf 1 september ook bij mij. Vetcellen worden afgebroken en nieuwe spiervezels worden gevormd. Lees elders op de website alle specifieke informatie. App, mail of bel gerust nu al voor een voor-afspraak of voor meer informatie.

Als laatste puntje even de wachtlijst update: op dit moment bedraagt de wachttijd voor nieuwe klanten slechts 1 week.

2 maart 2021

Wat een gekke tijden zijn het toch. Maar voor nu: moed houden!

Thuiswerken. Met huisgenoten in een kleine ruimte of juist de hele dag in je eentje. Zorgen om je baan en inkomen. Angst voor je gezondheid en die van de mensen om je heen. Deze coronacrisis is er een vol uitdagingen. Geen wonder dat het je soms naar de keel grijpt. Maar besef: dit is niet voor altijd. Hoe lang dit allemaal nog gaat duren? Niemand die het weet. Toch is er één zekerheid in het leven, en dat is dat niets blijft zoals het is. Dat betekent dat de huidige coronacrisis voorbijgaat. Voor nu geldt: er komen steeds meer en snellere testen, er is een vaccin en medicijnen. Er is, ook al is het misschien in de verte, een lichtje aan het einde van de tunnel. Ik ben in ieder geval heel blij dat mijn praktijk open is, en dat veel mensen – juist in deze coronatijd – de weg naar mij weten te vinden. Ik ben zo blij als mensen na een langdurige thuislockdown zich weer kunnen laten zien aan de wereld: DIT BEN IK! Kijk eens hoe goed ik er nu uitzie! Mijn andere nieuwe uitdaging was natuurlijk mijn cryolipolysesalon aan huis; net gestart in december 2020 toen ik meteen ook in de lockdown moest. Gelukkig mag ik weer open en eerlijk is eerlijk, er is veel belangstelling. De openingsaanbieding heb ik verlengd. Op Facebook zie je de eerste resultaten, van MIJN buik voor/na, plus mijn verhaal daarbij. In het afgelopen jaar vielen helaas ook al mijn vitaliteitsworkshops die ik mocht geven bij bedrijven weg. Jammer, jammer, maar we gaan zien wat het nieuwe jaar weer brengt. In ieder geval heb ik in deze periode wel een andere wens gerealiseerd: mijn webshop is nu geopend: je kunt daar lekker snuffelen, diverse e-books zijn gratis en andere tegen een klein bedrag aan te schaffen.

Ik hoop dat deze bijzondere (en niet al te leuke, want ik ben er ook wel klaar mee) periode ook voor jou nieuwe rondes, nieuwe kansen heeft opgeleverd. Zo niet, dan gaan we vanaf nu vooral voor veel positiviteit en nieuwe energie!

27 november 2020

Ik heb weer iets te melden! Vanaf 1 december ga ik cryolipolyse aanbieden! Cryo… huh? Wat is dat? Vetcellen bevriezen, coolsculpting, fat freeze… Allemaal namen die hetzelfde bedoelen. Vanaf gisteren ben ik gecertificeerd cryolipolyse specialist. Oftewel specialist voor vet bevriezen en cellulitis. In mijn mooie salon aan huis kun je een behandeling ondergaan. Cryolipolyse is een zeer effectieve manier om plaatselijke vetophoping blijvend te laten verdwijnen, zonder operatie. Tijdens een cryolipolysebehandeling worden de vetcellen onder de huid gekoeld, waarna deze bevriezen en afsterven .De afgestorven vetcellen worden vervolgens door het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd. Deze behandeling is zeer geschikt voor het verwijderen van hardnekkig vet bij probleemzones als de buik, benen en billen. Voor het beste resultaat raad ik echt drie behandelingen aan. Daarnaast kun je ook een cavitatiebehandeling boeken: dit verbetert de cellulitis op de huid. Hiervoor heb je ongeveer zes behandelingen nodig. Ik heb gekozen voor een salon aan huis, en niet in mijn praktijk, om optimale privacy en rust te kunnen waarborgen. Mocht je geïnteresseerd zijn, maak dan gebruik van de spectaculaire openingsaanbieding!

1 mei 2020

???FEESTJE!!!???
Jaaaa! Mijn praktijk bestaat vandaag 12,5 jaar!? Hier ben ik onwijs trots op! Helaas is het niet de tijd om het uitgebreid te vieren, maar ik wil er toch graag even bij stilstaan. Alle klanten, oud-klanten (en ook de trouwe Facebook/Instagram-vrienden!): ontzettend bedankt voor het vertrouwen in de afgelopen jaren?. Ik haal er veel voldoening uit als ik zie hoe goed iemand afvalt. En iedereen weet: geen dieet bij Margreet, maar gewoon een normale en gezonde levensstijl. Dan wordt het snaaien en snoepen ook minder. Ik vind het leuk om even te memoreren aan de afgelopen 12,5 jaar. Het haar is inmiddels ietsje korter en er zijn iets meer rimpels tegenwoordig, maar de kleding past nog. ?
Inmiddels zijn er al heel wat klanten die regelmatig aan mij denken:

♡ Is dit wel Margreet-proof?

♡ Is het een 8, 9 of 10 wat ik eet?

♡ Als jij al niet in jezelf gelooft, wie moet het dan voor je doen?

♡ Je kan het, je wilt het, je doet het!

♡ Of misschien heb je weleens het succeskaartje getrokken? Vaak helemaal terecht, en soms wat minder terecht, maar dan wel een leuke opsteker!

In die 12,5 jaar is mijn focus ook altijd op wat WEL goed gaat, en niet op wat NIET goed gaat. Vet omlaag, spierenmassa omhoog, buikvet omlaag? Ik vind het top!
Ik maak ook hele hilarische dingen mee:

☆ Je zit echt op mijn schouder mee te kijken wat ik precies eet!

☆ Ik denk de hele dag aan je!

En iedereen weet: je hebt gewoon LEVENSLANG?; je moet altijd opletten met wat je eet (dat is toch 80% van het verhaal), en het is belangrijk om daarnaast te sporten (dat is de resterende 20%): goed voor je mindset, voor onderhoud aan spieren/pezen, voor calorieverbruik. Echt, het is gewoon KEIHARD WERKEN??. En ja, ik eet ook weleens een héle Tony karamel-zeezout?. Maar daarna is het zaak om de draad wel meteen weer op te pakken! Het heeft geen zin om in de slachtofferrol te blijven, en te blijven liggen, maar gewoon weer opstaan en doorgaan. Huppetee!? Bovendien voel je je beter zonder al die suiker en vet in je lijf: je voelt je fitter en je hebt meer energie. En ja, ik vind een Tony ook lekkerder dan een wortel, tomaatjes, komkommer, maar mijn lijf wordt daar wel blijer van!
Wat ook belangrijk is, zijn gewoontes. Het duurt gewoon 3 maanden voordat een gewoonte is ingesleten maar ook om af te leren. Mijn favoriete motivatiekaartje?: Creëer een goede gewoonte en je hoeft nooit meer te kiezen! Ik heb bijv. nooit de neiging om bij mijn thee standaard een koekje te nemen. Dat zit gewoon niet in mijn systeem, en is dus supermakkelijk, want mijn hersens vragen er ook niet om, omdat ik dat gewoon niet doe. 90% van wat je doet is onbewust, dus het is keihard werken als je wilt afvallen, want dan moet je een beroep doen op je BEWUST zijn. Daarom duurt een traject bij mij dus ook minimaal 3 maanden. Die periode moet je gewoon gebruiken om toe te werken naar een iets ander voedingspatroon.
Waar klanten de afgelopen jaren ook vaak blij van werden, is dat je bij mij gewoon brood, aardappelen, pasta en rijst mag eten. Het merendeel is daar ontzettend blij mee. Het vult, is gezond, veel vitamines/mineralen/vezels, en het voorkomt snaaitrek. We zoeken dan natuurlijk wel naar de juiste hoeveelheden en de juiste producten. Ik merk wel dat er een stevige trend is om iets minder koolhydraten te eten (steeds meer mensen vinden aardappelen blèh?), maar dat kan uitstekend samengaan met een gezond voedingspatroon.
Goed, genoeg geschreven, nogmaals iedereen heel erg bedankt, ook alle Facebook/Instagram-vrienden, voor de posts die jullie van commentaar en likes voorzien en de leuke dingen die jullie mij toesturen!? Zonder jullie geen positiviteit en leuke Facebook-pagina. Als jullie iets missen in dit medium, of inspiratie voor de volgende 12,5 jaar, dan hoor ik het graag. Heel veel gezonde groetjes van mij!??

Maart/April 2020

Belangrijke informatie over de consulten i.vm. corona: de consulten gaan gewoon door, ik val onder ‘zorg’. De Slen Time salon is wel gesloten, dus je komt verder niet in aanraking met andere mensen in de wachtruimte. Daarnaast houd ik de adviezen van het RIVM aan, o.a. geen handen schudden en we houden 1,5 meter afstand tot elkaar. In de praktijk zelf worden de vloer, deurklinken, toilet en oppervlaktes elke dag ontsmet. Mocht je het toch prettiger vinden om je afspraak af te zeggen, dan graag 48 uur van tevoren. Wat ook mogelijk is, is om jouw consult telefonisch of via WhatsApp videobellen of skype te houden. Dan kan ik je in ieder geval motiveren! Geef dat dan alsjeblieft even aan.

Wachtlijst update: op dit moment bedraagt de wachttijd voor nieuwe klanten slechts 1 week! Als je nu een afspraak maakt, dan ben je voor de zomer lekker wat kilo’s lichter!

Januari 2020

 

Beste klanten, oud-klanten en geïnteresseerden,

We zijn weer een jaar verder! Vol goede moed en hernieuwde energie gaan we er een mooi, gezond en vitaal jaar van maken.

Veel blijft hetzelfde: mijn begeleiding en enthousiasme voor alle één-op-één consulten.

Omdat ik merk dat er bij bedrijven en organisaties veel aandacht is voor vitaliteit, geef ik nu ook vitaliteitsworkshops. Hieronder lees je hier meer over.

Ziekteverzuim, vitaliteit, preventie en levensstijl van werknemers: dat wordt ook steeds belangrijker… Naast mijn eigen praktijk heb ik bijna 27 jaar leidinggevende ervaring in het bedrijfsleven. Hierin heb ik regelmatig te maken met ziekteverzuim. Verlaging van werkdruk en ziekteverzuim, preventie, levensstijl en verhoging van het welzijn van medewerkers: het wordt steeds belangrijker. Uit onderzoek (waaronder PAGO of PMO) blijkt dat een groot deel van de Nederlandse bevolking gezondheidsrisico’s loopt door een ongezonde levensstijl. Nog niet alle organisaties en arbodiensten durven het aan om daar eens serieus naar te kijken. Het is immers een dilemma; in hoeverre mag een werkgever zich bemoeien met de levensstijl van zijn werknemers? Ik draag hiervoor graag ook enkele ideeën aan!

Aandacht voor levensstijl en vitaliteit van werknemers

Door mijn ervaring als gewichtsconsulente, ben ik van mening dat het wel degelijk toegestaan is en zelfs aan te raden is om aandacht te hebben voor de levensstijl van medewerkers. Verzuim betekent vrijwel altijd een hogere werkdruk voor andere collega’s en kan behoorlijk in de kosten lopen. Aangezien het de taak is van de werkgever om de werkdruk acceptabel te houden, zie ik het ook als taak van de werkgever om hun werknemers te wijzen op hun verantwoordelijkheid naar zichzelf en hun collega’s. Uiteraard kun je de werknemers niet opleggen wat ze in hun vrije tijd wel of niet mogen doen, maar je kunt wel op een leuke en ontspannen manier voorlichting geven over een gezonde levensstijl.

Vitaliteitsworkshop

In de workshop is ruimte voor de medewerkers om mee te denken hóe de organisatie kan bijdragen aan gezondere werknemers (gezond restaurant, bewustwording, fitnessruimte, sportactiviteiten, sportcommissie, begeleiding overgewicht gratis aanbieden door werkgever, etc.). Bedrijven merken – wellicht tot hun eigen grote verbazing – dat het overgrote deel van de deelnemers zéér enthousiast over de workshop is. Er wordt druk gediscussieerd in het bedrijfsrestaurant over de keuzes die men wel of niet maakt voor de lunch. Een gezonde levensstijl is niet alleen gezond eten, maar betekent ook voldoende bewegen.

En dan?

Als het eerste enthousiasme na een boeiende presentatie of dag is weggeëbd, kunnen bedrijven bijvoorbeeld medewerkers de keuze laten of zij daadwerkelijk ‘werk’ willen maken van het verbeteren van hun lifestyle. Ook hiervoor heb ik allerlei ideeën, maar zo’n vitaliteitsworkshop is vaak al een prachtige eerste stap. Het is voor een organisatie een kleine investering, maar men krijgt er vitalere medewerkers voor terug!

Samenwerking?

Zou een dergelijke workshop/inspiratiesessie in het kader van gezondheid en ziekteverzuimpreventie een aansprekend idee zijn voor u of het bedrijf waar u werkt? Ik maak graag een offerte op maat! Immers, gezondheid is zowel belangrijk voor werknemers als voor werkgevers!

Op naar een gezond en vitaal jaar!

Margreet

Januari 2020

 

Beste klanten, oud-klanten en geïnteresseerden,

We zijn weer een jaar verder! Vol goede moed en hernieuwde energie gaan we er een mooi, gezond en vitaal jaar van maken.

Veel blijft hetzelfde: mijn begeleiding en enthousiasme voor alle één-op-één consulten.

Omdat ik merk dat er bij bedrijven en organisaties veel aandacht is voor vitaliteit, geef ik nu ook vitaliteitsworkshops. Hieronder lees je hier meer over.

Ziekteverzuim, vitaliteit, preventie en levensstijl van werknemers: dat wordt ook steeds belangrijker… Naast mijn eigen praktijk heb ik bijna 27 jaar leidinggevende ervaring in het bedrijfsleven. Hierin heb ik regelmatig te maken met ziekteverzuim. Verlaging van werkdruk en ziekteverzuim, preventie, levensstijl en verhoging van het welzijn van medewerkers: het wordt steeds belangrijker. Uit onderzoek (waaronder PAGO of PMO) blijkt dat een groot deel van de Nederlandse bevolking gezondheidsrisico’s loopt door een ongezonde levensstijl. Nog niet alle organisaties en arbodiensten durven het aan om daar eens serieus naar te kijken. Het is immers een dilemma; in hoeverre mag een werkgever zich bemoeien met de levensstijl van zijn werknemers? Ik draag hiervoor graag ook enkele ideeën aan!

Aandacht voor levensstijl en vitaliteit van werknemers

Door mijn ervaring als gewichtsconsulente, ben ik van mening dat het wel degelijk toegestaan is en zelfs aan te raden is om aandacht te hebben voor de levensstijl van medewerkers. Verzuim betekent vrijwel altijd een hogere werkdruk voor andere collega’s en kan behoorlijk in de kosten lopen. Aangezien het de taak is van de werkgever om de werkdruk acceptabel te houden, zie ik het ook als taak van de werkgever om hun werknemers te wijzen op hun verantwoordelijkheid naar zichzelf en hun collega’s. Uiteraard kun je de werknemers niet opleggen wat ze in hun vrije tijd wel of niet mogen doen, maar je kunt wel op een leuke en ontspannen manier voorlichting geven over een gezonde levensstijl.

Vitaliteitsworkshop

In de workshop is ruimte voor de medewerkers om mee te denken hóe de organisatie kan bijdragen aan gezondere werknemers (gezond restaurant, bewustwording, fitnessruimte, sportactiviteiten, sportcommissie, begeleiding overgewicht gratis aanbieden door werkgever, etc.). Bedrijven merken – wellicht tot hun eigen grote verbazing – dat het overgrote deel van de deelnemers zéér enthousiast over de workshop is. Er wordt druk gediscussieerd in het bedrijfsrestaurant over de keuzes die men wel of niet maakt voor de lunch. Een gezonde levensstijl is niet alleen gezond eten, maar betekent ook voldoende bewegen.

En dan?

Als het eerste enthousiasme na een boeiende presentatie of dag is weggeëbd, kunnen bedrijven bijvoorbeeld medewerkers de keuze laten of zij daadwerkelijk ‘werk’ willen maken van het verbeteren van hun lifestyle. Ook hiervoor heb ik allerlei ideeën, maar zo’n vitaliteitsworkshop is vaak al een prachtige eerste stap. Het is voor een organisatie een kleine investering, maar men krijgt er vitalere medewerkers voor terug!

Samenwerking?

Zou een dergelijke workshop/inspiratiesessie in het kader van gezondheid en ziekteverzuimpreventie een aansprekend idee zijn voor u of het bedrijf waar u werkt? Ik maak graag een offerte op maat! Immers, gezondheid is zowel belangrijk voor werknemers als voor werkgevers!

Op naar een gezond en vitaal jaar!

Margreet

Maart 2019

Beste klanten, oud-klanten en geïnteresseerden,

Goed nieuws en wat minder goed nieuws… Laat ik het wel luchtig proberen te houden.

Het goede nieuws is dat mijn praktijk (alweer 11 jaar!) inmiddels enorm groot is geworden en ook redelijk bekend in de IJmond. Dank voor alle steun, jullie inzet en positieve doorverwijzingen; daar doe ik het echt voor!

Mijn enthousiasme en bevlogenheid zijn nog altijd even groot, maar op dit moment kan ik de grote stroom nieuwe klanten en vraag niet meer aan. En dan moet de hausse voor de zomer nog komen… (we willen immers weer in bikini!) Ik maak avonden tot 23.00 uur en lig dan tot 01.00 met open ogen en vol adrenaline naar het plafond te staren. Kortom, ik moet begrenzen… Lastig, want je denkt dat je 21 jaar bent en alles nog kunt, maar dan opeens komt er een dag en roept je gezondheid je even tot een halt. En dat is nu gebeurd. Lees verder zonder vrees hoor, want ik stop er absoluut niet mee, maar moet nu wel met een wachtlijst gaan werken voor nieuwe klanten. Op dit moment is de wachtlijst 3-6 weken. Voor bestaande klanten kan het betekenen dat er soms geen plekje meer is omdat alles vol zit. Als je ervan verzekerd wilt zijn dat je op een bepaalde dag/tijd een afspraak wilt hebben, boek dan even een paar weken vooruit. Het is voor ons allebei dan wel fijn dat je die niet hoeft te verzetten, maar dat je zeker weet dat je ook kunt. Anders blijf ik verplaatsen, en moet ik iemand anders weer teleurstellen.

Enfin, heel verhaal. En hartstikke lastig ook, want ‘nee’ zeggen is nooit makkelijk. Maar ik hoop op jullie begrip. En als je toevallig net wilde beginnen of iemand kent die bij mij wil beginnen, dan is een tijdige aanvraag een goed idee!

Gezonde groetjes van Margreet

Januari 2019

Afvallen? Dit jaar lukt het wel!

Hoe vaak is het al gebeurd? Je nam jezelf voor om vanaf 1 januari af te vallen – nu echt! – maar een jaar later zat je nog op hetzelfde gewicht, of méér… Ik kan je helpen naar een slanker 2019. Echt!

Ga langzaam, niet via een crashdieet…

Zeg eens eerlijk: zijn je eerdere afslankpogingen gestrand omdat je te hard van stapel liep? Je wilde snel die kilo’s kwijt dus je nam je voor nooit meer te snoepen en ging ineens als een wildeman sporten. Zo’n fanatieke aanpak is gedoemd te mislukken. Acht op de tien lijners houdt het nieuwe gewicht nog geen jaar vast. De meest gemaakte fout is dat men zich onrealistische doelen stelt. Alles tegelijk zo drastisch aanpakken werkt niet, want in realiteit staan er maar weinig mensen iedere week dagelijks een uur in de sportschool bijvoorbeeld. Begin – eventueel naast een dieet (wat een rotwoord is dat toch; ik zeg liever: verander je leefstyle) – eens met één nieuwe goede gewoonte, zoals vier keer per week een avondwandeling te maken van een kwartier. De week erna neem je een andere nieuwe gewoonte aan, zoals minstens drie dagen geen alcohol drinken. De week erna eet je alleen nog maar fruit als tussendoortje. Over een half jaar, over 26 weken, heb je dan 26 nieuwe gezonde gewoontes én ben je slanker. Ik ga je helpen met nog een aantal aanpassingen in je leven. Niet meer op diet, maar gewoon, gezond eten!

December 2018

Het jaar loopt langzamerhand ten einde. Je verwacht dat de praktijk dan een beetje leegloopt, want het motto is dan toch – na de feestdagen, in het nieuwe jaar, ga ik wel weer lijnen! Maar nee, het is drukker dan ooit, want iedereen die een poosje geleden is gestart, is vastberaden om een of meer maatjes kleiner aan de kerstdis te verschijnen. En dat lukt verbazingwekkend goed! Ik geef iedereen de zin mee: in december zijn 4 feestdagen, niet 31. Wat fijn om te merken dat ik in iedereens hoofd zit (soms tot vervelends aan toe haha), en dat iedereen zo hard werkt en soms ook gewoon ‘ploetert’. Maar behoud is al mooi! Voor nu is het even fijn om te weten dat een plakje kerstbrood of stol zonder spijs 115 kcal is, en met spijs maar liefst 244 kcal, oeps… Plak tulband dan maar? Nou dat is ook 225 kcal. Het gaat mij er niet om, om dergelijke heerlijke kerstlekkernijen te verbieden, maar wel om te zeggen: houd maat, neem geen 2x, of neem van alles een klein beetje. Ga ook niet helemaal los met oliebollen. Het klinkt leuk in de calorieboekjes of op internet dat-ie maar 100 kcal bevat. De realiteit is vaak weerbarstiger: die van de kraam is gewoon 250 kcal, en staat gelijk aan 1 gevulde koek. Beetje rustig aan dus! Ik wens jullie fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en slank 2019. En als je dat niet bent, dan ben je van harte welkom in het nieuwe jaar!

Oktober 2018

Het jaar 2018 stond in het teken van héél veel mensen begeleiden naar een gezond gewicht. Heel vrouwen, maar ook diverse mannen. Ik maak lange dagen, maar de resultaten zijn geweldig. Wat een motivatie, discipline en doorzettingsvermogen is er toch! Of iemand nu 5 kilo wilde verliezen of 20 kilo, het is voor mij elke keer weer een ‘feestje’ als het lukt! De resultaten zijn regelmatig te bewonderen op mijn Facebook-pagina. Ik sluit niet uit dat mijn praktijk in de toekomst gaat uitbreiden met een extra medewerker; het is soms niet meer bij te benen. Dank voor alle vertrouwen!

Maart 2017

Mijn nieuwe website is live! Neem gerust een kijkje bij alle succesverhalen of lees meer over de werkwijze.

Februari 2017

Lees even het indrukwekkende verhaal van Wendy; zij heeft maar liefst 20 kilo verloren. Natuurlijk gaat dat niet zonder slag of stoot. Ik hoop dat het inspirerend werkt voor je.

JANUARI 2017

Het is weer druk in mijn praktijk door alle goede voornemens! Wil jij ook slank(er) de zomer in, maak dan nu een afspraak. De eerste stap is altijd de moeilijkste. Ik help je bij het vasthouden van je doorzettingsvermogen en motivatie. Durf jij de strijd aan te gaan? Stuur me gerust een mailtje of WhatsApp.

NIEUW IN OKTOBER 2016 – SAMEN WINKELEN EN ETIKETTEN LEZEN

Sta jij soms wat wezenloos te kijken naar een etiket en weet je niet echt waar je nou naar kijken moet? Of wil je gezondere keuzes maken in de supermarkt? Dan is dit uurtje echt iets voor jou! Als je weet waar je op moet letten, kennen voedingsmiddelen voor jou geen geheimen meer. Je weet dan wat er inzit en wat waar is van de kreten die op de verpakking staan. Fris uitziende verpakkingen en mooie praatjes (Bevat geen suiker! Oer-knackerbrood! Boordevol energie!) maken een product aantrekkelijk, waardoor het beter verkoopt. Wist je bijvoorbeeld dat voedingsgiganten ook veel doen met kleuren? Al die mooie etiketten en verpakkingen kunnen je wel op het verkeerde been zetten! Laat je niet foppen en wapen jezelf tegen trucjes op de verpakking. Je gaat met mij een uur in de supermarkt op speurtoch en ik vertel je alle tips & tricks waar je rekening mee moet houden bij je keuze.

NIEUWS AUGUSTUS 2016 – MARGREET OP TV

Ik ben door door de regionale zender 251TVgevraagd voor twee items over vakantiekilo’s. Hoe voorkom je ze en hoe raak je ze weer kwijt? De filmpjes zijn nu ook beschikbaar op YouTube (251TVPRODUCTIES – vakantiekilo’s). Ik heb veel eye-openers gegeven, hopelijk hebben veel mensen hier iets aan!

NIEUW IN 2015 – EXTRA INTENSIEVE BEGELEIDING

Wil je graag 2x per week begeleiding om zo je discipline en motivatie optimaal te houden? Ook dat kan. Je kunt kiezen uit 2x per week naar de praktijk komen (woensdag en vrijdag), of 1x een telefonisch consult en 1x naar de praktijk komen. De kosten zijn afhankelijk van de duur van de door jou gewenste consulten (20 of 30 minuten). Ik houd je gemotiveerd!

NIEUW IN 2015 – DE KOELKAST-CHECK

Vind je het leuk als ik een keer bij je langskom en een koelkast-check samen met jou doe? Wat is gezond, maar wat kan beter? Zijn die noten nu gezond, hoe zit het met dat potje/blikje/diepvriesproduct, is mijn boterkeuze wel de juiste, kan mijn koek-voorraad gezonder? We lopen je vleeswaren en broodbeleg door, wel of geen lightproducten, hoe zit het met sappen/drankjes, en wat is de juiste bewaarplek in de koelkast? Uiteraard nemen we ook je voorraadkasten mee! Een leuke ervaring waar we een uur de tijd voor nemen.

:: 15 GOEDE REDENEN OM TE STARTEN MET AFVALLEN:

– Want: Hellup, er zitten kilo’s aan!
– Op een prettige manier verantwoord afvallen
– Je voelt je lekkerder in je vel
– Beter voor je gezondheid
– Voedingsanalyse, puntjes op de i, persoonlijk dagmenu met variaties
– Elk consult een onderwerp op maat
– Afvallen bij mij kost (bijna) geen moeite
– Heel veel tips en eye-openers, de eerste al bij de intake!
– Zeer goed vol te houden
– Op basis van richtlijnen van het Voedingscentrum en/of Puur Gezond
– Geen crashdieet, eiwitdieet, poeders, pillen, repen of shakes
– Je partner en/of gezin lijdt er niet onder
– Een stok achter de deur
– Enthousiaste begeleiding
– Kleine attentie bij de eerste 5 en 10 kilo gewichtsverlies
– Ik houd je wel gemotiveerd!

Lees gerust eens de nieuwe succesverhalen elders op mijn site. Misschien zijn ze voor jou net dat steuntje in de rug dat je nodig hebt bij het afvallen!

Verantwoord afslanken op individuele basis:
Met mij lukt het wel! Durf de stap vandaag nog te nemen.
Ik ben slechts 1 telefoontje of e-mailtje van je vandaan… (en ik bijt niet).

Toch nog te spannend of er nog niet helemaal klaar voor? Like dan mijn Facebookpagina Gewichtsconsulentepraktijk Margreet van der Plas: zo krijg je veel tips, recepten, nadenkertjes en aanmoediging.