Vet verwijderen zónder operatie!

Gaat dat laatste beetje buikvet, vet op de benen of armen óndanks gezonde voeding en regelmatig sporten maar niet weg? Dan kan een cryolipolysebehandeling uitkomst bieden!

Cryolipolyse, oftewel CoolSculpting, fat freeze of vetbevriezing, is een veilige manier om hardnekkig vet te verwijderen door de bevriezing van vetcellen. Na het bevriezen van de vetcellen worden deze op een natuurlijke wijze afgevoerd door het lichaam. Met cryolipolyse bereik je zonder operatie een zichtbaar blijvend resultaat.


De voordelen van cryolipolyse:

 

  • Vetcellen verdwijnen voorgoed
  • Geen operatie
  • Geen hersteltijd nodig
  • Geschikt voor man en vrouw
  • Voor hardnekkig vet
  • Geen narcose of verdoving nodig
  • De behandeling kan gevoelig zijn
  • 100% bewezen veilig
  • Meer informatie? Bel gerust!
  • Een behandeling duurt ongeveer anderhalf uur (behandeling sec duurt 45 minuten)

 

De behandeling is gebaseerd op het principe dat vetcellen kwetsbaarder zijn voor koeling dan de omliggende weefsels. Door de vetcellen sterk te koelen, treedt er een gecontroleerde celafbraak op. De afgebroken vetcellen worden geleidelijk afgevoerd door het lichaam, waardoor de vetlaag onder de huid geleidelijk minder dik wordt. De resultaten zullen na ongeveer 8 weken zichtbaar zijn. Na iedere behandeling zal zo’n 22% van het onderhuids vetweefsel zijn verdwenen. Het resultaat is blijvend mits je jouw levensstijl ook aanpast. Een gezond voedingspatroon is hierbij essentieel; ik kan je hierover uitgebreid adviseren. Een optimaal resultaat wordt bereikt na drie behandelingen, met tussenpozen van 8 weken.

Cryolipolyse is niet geschikt om visceraal vet (orgaanvet) te behandelen. Dit vet is alleen te verminderen door een gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging.

Naast cryolipolyse bied ik ook cavitatie aan; een behandeling met geluidsgolven. Dit geeft een verbetering op cellulitis. Een optimaal resultaat wordt bereikt na zes behandelingen, eenmaal per week. Cavitatie kost 70 euro per behandeling per zone (bijvoorbeeld buik), de zesde behandeling is gratis. Bovenbenen gelden als twee zones.

1. Eén behandelgebied:
€ 299.

Per plaatsing van 1 of 2 handstukken op bijvoorbeeld onderbuik, bovenbuik, bovenarm, binnenkant dijbeen, love-handles, knie, kin, rug, taille, etc.

2. Strippenkaart voor 3 sessies: € 750.

Ga voor het béste resultaat met 3 behandelingen van één behandelgebied

3. Lente-aanbieding:
3 sessies: € 699.

3 vervolgsessies: € 599

Deze aanbieding is geldig tot en met

30 juni 2021.

4. Lichaamsmeting: €75.

Je wordt helemaal doorgemeten (stofwisseling, vetpercentage, spiermassa, gewicht, BMI, buikvet) en je krijgt een uitgebreid voedingsadvies gedurende een uur, met een op maat gemaakt dagmenu: dit vindt plaats tijdens de sessie, dus lekker makkelijk!

Veilige behandeling
Van tevoren overleggen we of de cryolipolysebehandeling in jouw geval kan worden uitgevoerd. Dat kunnen we per app doen, of misschien wil je liever een keer vrijblijvend langskomen. Als je dat wilt kunnen we ook de dikte van de vetplooi in het te behandelen gebied meten. We tekenen het gebied af, zodat je weet waar je resultaat gaat zien. Ook worden er foto’s en collages gemaakt gedurende de behandelingen zodat je een goed beeld hebt voor, tijdens en na de behandelingen. Je mag 8 weken na de derde behandeling nog een keer gratis en vrijblijvend langskomen om de allerlaatste ‘voor-na’ foto/collage te maken. Je krijgt uiteraard tijdens het consult uitleg en adviezen ter voorbereiding op de behandeling. Tevens worden de nazorg en vervolgbehandeling met jou besproken.
Helaas is cryolipolyse niet altijd mogelijk. De mogelijkheden hangen af van je BMI. Het kan zijn dat je BMI niet ideaal is om voldoende effect te behalen met een cryolipolysebehandeling.

Bij een BMI hoger dan 30 zijn de vetcellen vaak te groot om tot in de kern te bevriezen, te kristalliseren en af te voeren. Ik wil je daarom graag behoeden voor teleurstellingen. Ik kan je uiteraard adviseren hoe je door een andere lifestyle je BMI omlaag kunt brengen om alsnog in aanmerking te komen voor een cryolipolysebehandeling. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op!
Wil je meer informatie?
________________________________________
Stel een vraag via het contactformulier
Bel of app: 06–14268794