Vet verwijderen zónder operatie!

Gaat dat laatste beetje buikvet, vet op de benen of armen óndanks gezonde voeding en regelmatig sporten maar niet weg? Dan kan een cryolipolysebehandeling uitkomst bieden!

Cryolipolyse, oftewel fat freeze of vetbevriezing, is een veilige manier om hardnekkig vet te verwijderen door de bevriezing van vetcellen. Na het bevriezen van de vetcellen worden deze op een natuurlijke wijze afgevoerd door het lichaam. Met cryolipolyse bereik je zonder operatie een zichtbaar blijvend resultaat.


De voordelen van cryolipolyse:

 

  • Vetcellen verdwijnen voorgoed
  • Geen operatie
  • Geen hersteltijd nodig
  • Geschikt voor man en vrouw
  • Voor hardnekkig vet
  • Geen narcose of verdoving nodig
  • De behandeling kan gevoelig zijn
  • 100% bewezen veilig
  • Meer informatie? Bel gerust!
  • Een behandeling duurt ongeveer anderhalf uur (behandeling sec duurt 45 minuten)

 

De behandeling is gebaseerd op het principe dat vetcellen kwetsbaarder zijn voor koeling dan de omliggende weefsels. Door de vetcellen sterk te koelen, treedt er een gecontroleerde celafbraak op. De afgebroken vetcellen worden geleidelijk afgevoerd door het lichaam, waardoor de vetlaag onder de huid geleidelijk minder dik wordt. De resultaten zullen na ongeveer 8 weken zichtbaar zijn. Na drie behandelingen zal zo’n 22% van het onderhuids vetweefsel zijn verdwenen. Het resultaat is blijvend mits je jouw levensstijl ook aanpast. Een gezond voedingspatroon is hierbij essentieel; ik kan je hierover uitgebreid adviseren of we kunnen hierover (gratis) praten tijdens jouw behandeling. Een optimaal resultaat wordt bereikt na drie behandelingen, met tussenpozen van acht weken.

Cryolipolyse is niet geschikt om visceraal vet (orgaanvet) te behandelen. Dit vet is alleen te verminderen door een gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging.

Naast cryolipolyse bied ik ook cavitatie aan; een behandeling met geluidsgolven. Dit geeft een verbetering op cellulitis. Een optimaal resultaat wordt bereikt na zes behandelingen, eenmaal per week. Cavitatie kost 70 euro per behandeling per zone (bijvoorbeeld buik), de zesde behandeling is gratis. Bovenbenen gelden als twee zones.

1. Eén behandelgebied:
€ 299.

Per plaatsing van 1 of 2 handstukken op bijvoorbeeld onderbuik, bovenbuik, bovenarm, binnenkant dijbeen, love-handles, knie, kin, rug, taille, etc.

2. Strippenkaart voor 3 sessies: € 750.

Ga voor het béste resultaat met 3 behandelingen van één behandelgebied

3. Superaanbieding!
3 sessies: € 599 plús gratis BodySculpting PRO behandeling t.w.v. €200!

Deze aanbieding is geldig tot en met

31 december 2021.

4. Lichaamsmeting: €75.

Je wordt helemaal doorgemeten (stofwisseling, vetpercentage, spiermassa, gewicht, BMI, buikvet) en je krijgt een uitgebreid voedingsadvies gedurende een uur, met een op maat gemaakt dagmenu: dit vindt plaats tijdens de sessie, dus lekker makkelijk!

Veilige behandeling
Van tevoren overleggen we of de cryolipolysebehandeling in jouw geval kan worden uitgevoerd. Dat kunnen we per app doen, of misschien wil je liever een keer vrijblijvend langskomen. Als je dat wilt kunnen we ook de dikte van de vetplooi in het te behandelen gebied meten. We tekenen het gebied af, zodat je weet waar je resultaat gaat zien. Ook worden er foto’s en collages gemaakt bij de eerste en laatste behandeling zodat je een goed beeld hebt voor en na de behandelingen. Je mag 8 weken na de derde behandeling nog een keer gratis en vrijblijvend langskomen om de allerlaatste ‘voor-na’ foto/collage te maken. Je krijgt uiteraard tijdens het consult uitleg en adviezen ter voorbereiding op de behandeling. Tevens worden de nazorg en vervolgbehandeling met jou besproken.
Helaas is cryolipolyse niet altijd mogelijk. De mogelijkheden hangen af van je BMI. Het kan zijn dat je BMI niet ideaal is om voldoende effect te behalen met een cryolipolysebehandeling.

Bij een BMI hoger dan 30 zijn de vetcellen vaak te groot om tot in de kern te bevriezen, te kristalliseren en af te voeren. Ik wil je daarom graag behoeden voor teleurstellingen. Ik kan je uiteraard adviseren hoe je door een andere lifestyle je BMI omlaag kunt brengen om alsnog in aanmerking te komen voor een cryolipolysebehandeling. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op!
Wil je meer informatie?
________________________________________
Stel een vraag via het contactformulier
Bel of app: 06–14268794

Spectaculaire VOOR/NA foto’s door cryolipolyse oftewel vet bevriezen!

Ik vind dit zó spannend want… dit is namelijk MIJN buik! Dit is het resultaat na 3 cryo-behandelingen met telkens 8 weken ertussen. Al jaren werd ik erg verdrietig van mijn buik. Ik heb een gezond gewicht, mooie BMI van 22, maar die buik… Ondanks gezond eten en veel sporten kreeg ik ‘m niet minder. En dat voor een gewichtsconsulent, dubbel pijnlijk. Het viel niemand op, want ja, ik weet me goed en slank te kleden. Op belangrijke momenten, bijvoorbeeld bij een bikinifoto (ja horror), hield ik mijn buik altijd goed in dus dan zag je het ook niet zo. Maar dit is dus hoe het werkelijk is. Met de corona-lockdown kon ik op mezelf oefenen en dit is het resultaat. Ik ben er écht ontzettend blij mee.

En nee, geen fotoshop, mijn buik niet ingehouden, mijn bekken niet gekanteld, mezelf niet lang gemaakt voor een beter resultaat, en wel op precies dezelfde tijdstippen gemaakt (geen ochtend/avondverschil ofzo). Ik ken de trucjes, maar daar doe ik niet aan mee; ik wil gewoon het eerlijke verhaal vertellen.

Kijk, dit zijn de foto’s:

1) voordat ik begon

2) resultaat 8 weken na de 1e cryobehandeling

3) resultaat 8 weken na de 2e cryobehandeling

4) resultaat 8 weken na de 3e cryobehandeling

Ik ben er echt ontzettend blij mee en ga straks blij de zomer in! Het beste resultaat krijg je na 3 behandelingen. Cryolipolyse of vet bevriezen is DE oplossing tegen vet op hardnekkige zones. Door gecontroleerde koeling worden de vetcellen bevroren en in de daaropvolgende weken blijvend door het lichaam zelf afgevoerd. Ik heb een mooie salon aan huis, voor optimale privacy. Wil je ook een slanke buik/maag, heupen, dijbenen, etc.: stuur me gerust een pb, appje of mailtje.