Weg met de razor; hallo laser!

Weg met de razor; hello laser!

Voor de definitieve laserontharing werk ik met de allernieuwste technologie op dit gebied: de DIODE Ice Laser Master 4-Wave. Deze laser is uitermate geschikt voor definitief ontharen en werkt sneller, beter en efficiënter dan zijn voorganger: de DIODE Laser Triplewave. Het is daarom mogelijk om elk haartype, huidtype en lichaamsdeel definitief te ontharen.

Hierdoor is een haarreductie mogelijk van 90-95%. Met deze technologie kan ik beter de blonde haren behandelen maar ook veiliger werken op de donkere huidtypen. Oftewel: geschikt voor iedereen! De laser heeft een koelmechanisme dat beschikt over een uniek en continue koelsysteem en koelt tot -12 graden. Dit is ontzettend koud maar heel fijn voor jou als klant. Zo blijft de behandeling aangenaam. De Diode Ice Laser 4-Wave is zo goed als100% pijnloos. Het enige wat jij als klant kan voelen is warmte en een lichte prikkeling.

Gemiddeld zijn er 5 -8 behandelingen nodig. Dit kan variëren per klant. Een keer in de 4 à 6 weken kom je terug. Na elke behandeling plannen wij gelijk samen een nieuwe datum in. 

Bless the shaveless! Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag!

Tarieven

 

Laser ontharen scheelt jou in de toekomst veel irritatie, tijd en geld! Denk jij dat de prijzen erg hoog liggen? Dat valt echter ontzettend mee! Wij bieden namelijk zeer aantrekkelijke
prijzen. Daarnaast is het mogelijk om extra korting te krijgen bij de pakketbehandelingen. Hierdoor zijn de kosten van definitief ontharen veel lager dan over het algemeen wordt

gedacht. De beste investering ooit hoor ik vaak. Hoe fijn is het als je nooit meer hoeft te scheren en dat je nog meer stoppeltjes hebt?

– Alle prijzen zijn inclusief BTW
– Behandeling volgens afspraak
– Afspraken dienen minimaal 48 uur van tevoren worden afgezegd, anders zijn wij genoodzaakt 50% in rekening te brengen
– De pakketprijzen bevatten 6 behandelingen voor de prijs van 5!
– Termijnbetaling bij pakketten is mogelijk

Onze tarieven zijn niet hoger liggen dan de gemiddelde IPL-ontharing prijzen. Echter, er zijn veel voordelen aan onze Diode Master 4-Wave laser in vergelijking tot IPL-ontharen of
de Triplewave: beter, sneller en effectiever. De laserontharing prijzen zijn nu zelfs nóg lager doordat we je een scherpe pakketkorting kunnen bieden. Het is dus zeker de moeite
waard om te kiezen voor definitief ontharen bij Beauty & Bodyshaping!

Voor- en nazorg Diode Laser Ice Master 4-WL

Wanneer je een Diode laserbehandeling ondergaat, zullen wij er alles aan doen om deze zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarom hebben wij ook jouw medewerking nodig om de voor- en nazorginstructies op te volgen om tot zo’n optimaal mogelijk eindresultaat te komen.

Dit zijn onze adviezen:

1. Gedurende 2 weken voor en 4 weken na de behandeling niet meer zonnen of onder de zonnebank en/of zelfbruinende middelen gebruiken. De huid moet zo veel mogelijk de natuurlijke kleur behouden, zodat het risico op (tijdelijke) pigmentverschuivingen wordt beperkt en de behandeling steeds onder gelijkwaardige condities kan plaatsvinden. Bescherm de huid als je in de zon gaat met een zonbescherming met een factor van ten minste 30 of een sunblock met hoge beschermingsfactor. Dit is om hyperpigmentatie te voorkomen in het behandelde gebied.
2. Vanaf 6 weken voorafgaand aan de eerste behandeling de haren niet meer bleken en/of verwijderen met hars, Epilady of door middel van epileren. Voor de behandeling is het noodzakelijk dat de haareinden aanwezig zijn in de haarwortel. Scheren of knippen mag wel, evenals het gebruik van een ontharingscrème.
3. Graag een dag vóór de behandeling het te behandelen gebied scheren of de haren knippen. Heb je snelle haargroei dan 1 dag van tevoren, en anders kun je 2 dagen van tevoren aanhouden. Het is wenselijk dat we stoppeltjes zien/voelen als we gaan behandelen.
4. Op de behandeldag graag het gebied dat moet worden onthaard vrijhouden van make-up, deodorant, bodylotion of andere cosmetica. Heb je het per ongeluk wel opgedaan, geef dit dan aan.
5. Trek geen donkere lingerie aan (in verband met hoge mate van lichtabsorptie), maar witte lingerie. Trek ook makkelijk zittende kleding aan. Dat voorkomt eventuele schuring op de behandelde gebieden.
6. Minimaal 48 uur na de behandeling niet zwemmen, geen gebruikmaken van whirlpool, hete baden en/of sauna of andere (sport)activiteiten die de temperatuur in de huid doet stijgen. Douchen na de behandeling is toegestaan maar op een lauwwarme temperatuur en alleen met gebruik van een zeer mild zeepproduct. De huid moet tot rust komen.
7. Als de oksels zijn behandeld geen deodorant gebruiken voor tenminste 24 uur na de behandeling.
8. Veel water drinken. Dit helpt het lymfesysteem om de vernietigde haarfollikels op te ruimen.
9. Draag tot 2 dagen na de behandeling geen kleding die zeer strak zit en voorkom dus schuren met de huid van het behandelde gebied.
10. Als het gezicht is behandeld, is opmaken toegestaan maar gebruik dan altijd een geparfumeerde moisterizer onder de make-up en gebruik bij voorkeur nieuwe make-up om infectie te voorkomen.
11. Bij ontharen van de benen kan na de behandeling de huid eventueel gaan jeuken. Als de huid tot rust is gekomen, kun je hiervoor zeer voorzichtig een licht scrubmiddel gebruiken om de haarresten te verwijderen. Dit helpt tegen de eventuele jeuk. Nooit krabben!
12. Nooit krabben of wrijven, ook de dagen volgend op de behandeling niet. Hierdoor kunnen onnodig korstjes ontstaan, die kunnen leiden tot pigmentverschuivingen of littekens. Trek of pluk ook niet aan de haartjes, deze vallen vanzelf uit.
13. Na de behandeling kan de huid rood en/of warm aanvoelen: dit is normaal. Ook kunnen er onder de huid witte bultjes ontstaan, dit zijn de haarzakjes onder de huid. Deze huidreactie zal na een paar uur tot maximaal 24 uur wegtrekken.
14. Na de behandeling kun je meteen weer de dagelijkse activiteiten hervatten.
15. Nieuwe haargroei mag worden afgeschoren of geknipt. Het gebruik van ontharings- crème mag pas na twee weken. Tijdens het behandeltraject niet harsen, epileren of een Epilady gebruiken.
16. Na 5-10 dagen na de behandeling vallen de haartjes uit, dit is normaal.
17. Advies interval tussen de behandelingen: bij een snelle haargroei houden we 5 weken tussen behandelingen aan. Bij een normale haargroei 6 weken.
18. Geef veranderde situaties omtrent medicijngebruik, zwangerschap en/of zongedrag, gebruik van zelfbruinende crèmes voor elke behandeling door aan de behandelaar.